Richard Duivenvoorde

  • Registered on: 06/04/2011
  • Last connection: 03/23/2017

Projects

Activity

Reported issues: 108

03/23/2017

07:05 am QGIS Application Bug report #16374 (Reopened): Osgeo4W64 QGISserver install does not run without installing QGIS d...
07:04 am QGIS Application Bug report #16374 (Closed): Osgeo4W64 QGISserver install does not run without installing QGIS des...
Note: after removing QGIS-desktop from the machine, QGIS-server still works...
Note2: with 'not working' I mean: c...
06:07 am QGIS Application Bug report #16374 (Reopened): Osgeo4W64 QGISserver install does not run without installing QGIS d...
Clean installation of QGISserver (2.18.x) in OSGeo4W64 combined with the provided httpd.conf does not work UNLESS you...

03/17/2017

06:58 am QGIS Application Bug report #16354: mutually exclusive group prevent checking sub-children individually
Hi Deniz,
I downloaded your project and loaded in 2.18.4
Only the first time I can click/hide polygon and lines ...
06:17 am QGIS Application Bug report #16365 (Closed): selection icons behave different and selection changes do not repaint
1) there are two selection icons (1) and (2) in screedump, both with a little dropdown item next to it.
The first on...

03/09/2017

01:05 am QGIS Application Bug report #16329: osgeo4w64, unable to run python3 in command box

Some googling:
http://stackoverflow.com/questions/18946286/python3-installed-successfully-but-cannot-be-opened-i...
12:56 am QGIS Application Bug report #16329 (Closed): osgeo4w64, unable to run python3 in command box
Trying to test a python problem in QGIS3 via python on cli in osgeo4w64 (installed via osgeo4w installer in c:\osgeo4...

03/08/2017

12:40 am QGIS Application Bug report #13362 (Closed): Composer: gridlines on worldmap disappear + exceptions in debug when ...
12:40 am QGIS Application Bug report #13362: Composer: gridlines on worldmap disappear + exceptions in debug when zoomin ou...
Agreed, I do not see this anymore in current 3/master.
As this was already a corner case, let's just close it.

03/04/2017

09:24 am QGIS Application Bug report #16180: WMS browser panel loads wrong layer
A legend is always loaded as QGIS just loads the GetLegendGraphics request.
The layers are scale dependent, so QGIS ...

Also available in: Atom